Maeslantkering Hoek van Holland - Verschoor Reizen
banner

Maeslantkering Hoek van Holland

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor uw organisatie? Breng een bezoek aan de Maeslantkering in Hoek van Holland en geniet van een rondleiding. Daarna maakt u een prachtige rondvaart met de MS Contessa over de Maas en het centrum van Rotterdam. Zo is uw bedrijfsuitje of personeelsuitje een belevenis waarvan u nog lang zult nagenieten.

Soortgelijke bedrijfsuitjes:
– Groepsarrangement Crime tour en haven Rotterdam.
– Groepsarrangement Spectaculair Rotterdam.

Per comfortabele touringcar rijden we naar de Maeslantkering in Hoek van Holland. We komen aan bij de Maeslantkering alwaar we in het Keringshuis worden ontvangen met koffie/thee en gesorteerd gebak.

Na het nuttigen van deze lekkernijen worden we opgehaald door onze gids die uw gezelschap meeneemt voor een rondleiding. U krijgt alle ins en outs te horen over de Maeslantkering. Niet alleen is dit een prachtige locatie om te bezoeken, maar ook om te genieten van het prachtige uitzicht.

U ziet haar aankomen, de prachtige MS Contessa! Deze mooie boot komt u tegemoet. We stappen hier met uw gezelschap aan boord en varen over de Maas, langs de havens en door het prachtige centrum van Rotterdam. Bij het aan boord gaan van dit prachtige schip heet uw kapitein en zijn bemanning u van harte welkom! Ahoy! Vaar mee op dit prachtige schip en wordt verwend met een uitgebreide lunch. In Rotterdam staat de touringcar al klaar om u terug te brengen naar het adres waar u in de ochtend bent opgestapt.

10.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: Koffie/thee + gesorteerd gebak, rondleiding o.l.v. gids Maeslantkering, lunch zoals omschreven, huur van de MS Contessa, consumpties, vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen