Madurodam & Sea Life - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Madurodam & Sea Life

Een bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen zit vol met verrassingen. Geniet van een personeelsuitje en breng een bezoek aan het beroemde Madurodam en Sea Life! We besluiten de dag met een Luxe BBQ buffet in Strandpaviljoen Bora Bora. Het is mogelijk om dit bedrijfsuitje aan te passen op uw wensen, wij maken van uw bedrijfsuitje graag een unieke belevenis!

Bekijk ook ons arrangement: Strandactiviteiten Scheveningen

We vertrekken per luxe touringcar naar Den Haag. U wordt ontvangen bij het vernieuwde Madurodam in Den Haag met koffie of thee en een lekker stuk appelgebak. Na de koffie heeft u de gelegenheid om het vernieuwde Madurodam te ontdekken. In Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is veel te zien, te beleven en vooral te doen! Voor de lunch krijgt u allemaal een lunchbox. Deze kunt u nuttigen in het park.

Na de lunch vertrekken we naar Sea Life in Scheveningen. Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waant u zich in het tropisch regenwoud. U ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaart u hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water ziet u een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! Ontmoet ook de otters Sien & Saartje. Afhankelijk van hoelang uw bezoek is aan het Sea Life kunt u eventueel ook nog even een wandelingetje maken over de prachtig vernieuwde boulevard van Scheveningen.

Rond etenstijd wordt iedereen verwacht in Strandpaviljoen Bora Bora (gelegen aan het strand tegenover Sea Life) voor een luxe BBQ Buffet.

Deze bestaat uit: Gemarineerde kipsaté met pindasaus en kroepoek, Biologische rundvlees burgers met gebakken champignons en rode ui, hele zalmmoot, spareribs in teriyaki marinade, groentespies met seizoen groenten, salade met gerookte kip, avocado en tomaat, pastasalade met tomaatjes, mozzarella, basilicum en pesto, luxe broodbuffet met diverse soorten brood, chili saus en huisgemaakte aïoli, vers gebakken friet met mayo en ketchup.

Voor de kinderen t/m 11 jaar wordt een kindermenu geserveerd. Ze kunnen kiezen uit een kroket, kipnuggets of vissticks met salade, friet en appelmoes.

Voor iedereen wordt er ter afsluiting een grand dessertbuffet gepresenteerd. Deze bestaat uit: Slagroomsoesjes met chocolade saus, fruit bavaroistaarten, ijstaarten, tiramisu en vers gesneden fruit met slagroom.

Na dit voortreffelijke diner is er helaas een einde gekomen aan deze dag. De touringcar staat weer voor u gereed en we keren huiswaarts. Wij hopen dat u heeft genoten van een leuk bedrijfsuitje waar nog lang van nagenoten zal worden!

09.00 – 20.00 uur

Inbegrepen: Entree Madurodam, 1xkoffie/thee/limonade met een gebakje, lunchbox zoals omschreven, entree Sea Life, luxe BBQ buffet en grand dessert, buffet zoals omschreven en het vervoer per touringcars.

Bekijk een van onze reizen