Geniet van Maastricht! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Geniet van Maastricht!

Geniet van bijzonder Maastricht tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsreis. Even weg met de Baas dan is Maastricht dé stad bij uitstek als het gaat om uw unieke belevenis in eigen land. U leert Maastricht kennen samen met collega’s tijdens dit afwisselende bedrijfsuitje.

Wat dacht u van een bedrijfsuitje Texel of zelfs een personeelsreis Groningen. Klik voor meer informatie en laat u inspireren

Dag 1

In de ochtend vertrekken we naar het Limburgse land. Een prachtig stukje Zuid-Nederland. Het glooiende landschap passeert u al rijden met de touringcar en uw gastvrije chauffeur. Onderweg wordt er een kopje koffie/thee met gevulde koek geserveerd of we maken een gezellige koffiestop met een Limburgse vlaai.

Aan het begin van de middag kunnen we inchecken bij een hotel naar keuze. Wij werken onder andere samen met NH Hotel Maastricht, Golden Tulip Apple Park Maastricht en Designhotel Maastricht. Na het inchecken zal uw bagage in de bagageruimte geplaatst worden. Normaliter zijn de kamers pas vanaf 15.00 uur beschikbaar. Desgewenst kunnen we een lunch voor u verzorgen in een willekeurig restaurant in de stad of in uw hotel.

 

Avonturentocht d’Artagnan
Één voor alle, allen voor één! De avonturentocht d’Artagnan speelt zich af in de Kazematten, de onderaardse vestingwerken van Maastricht. De in 1673 gesneuvelde Commandant van de eerste Compagnie der Musketiers, d’Artagnan, speelt de hoofdrol in deze tocht. Door het opvolgen van aanwijzingen en het uitvoeren van verschillende opdrachten vindt u in circa 1,5 uur de weg naar buiten!
Een aantal praktische tips waar u rekening mee kunt houden zijn;
Ter plaatse zijn geen zaklampen te krijgen. Zorg voor een goede zaklamp,  er zijn alleen sanitaire voorzieningen bij het startpunt. Stevig schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd. In de kazematten is een constante temperatuur van ca. 15 graden en deelnemers boven 1.80 meter zijn verplicht de verstrekte helm te dragen. Het Begin/eindpunt zijn 20 minuten lopen van elkaar.

Kroegentocht
Bent u wel eens in een echt Maastrichts café geweest? In deze 2 uur durende kroegentocht worden enkele leuke typische cafeetjes in de binnenstad bezocht. Drankjes die u en de gidsen in de cafe’s nuttigen dienen contant voldaan te worden aan de bedrijven.
Maximaal 15 personen per gids.

Vrije tijd in Maastricht

Geniet van deze leuke en gezellige stad en ontdek Maastricht. Maastricht, één van de oudste steden van Nederland. Een stad die de tand des tijds uitstekend heeft doorstaan waar je specifieke, levendige cultuur proeft die door de eeuwen heen gevormd is door Germaanse en Romaanse invloeden. Het centrum van Maastricht is uiterst compact en overzichtelijk. Grote delen zijn voetgangersgebieden en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De St. Servaasbrug verbindt het oude centrum met het trendy stadsdeel Wyck. Vanuit het aangrenzende Céramique ben je via de ‘Hoeg Brögk’ en het stadspark zo weer terug in het centrum. Doordat je heerlijk kunt slenteren door knusse straatjes zonder de weg kwijt te raken, voel je je in Maastricht altijd op je gemak. De hele Maastrichtse binnenstad is tot beschermd stadsgezicht verklaard. De monumentale gebouwen en fraaie woonhuizen vertonen stijlen uit verschillende tijden; van resten uit de Romeinse tijd tot panden met gevelstenen in de Maasland Renaissancestijl. Die is onder meer zichtbaar in de typische zadeldaken; de ruime zolders werden gebruikt voor voedselopslag tijdens de vele belegeringen.

Na deze activiteiten gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. En begin van de avond verzamelen we weer bij het hotel en vertrekken we per touringcar vanaf het hotel voor een gezellige Feestavond in La Caverne van Geulhem. De La Caverne van Geulhem ligt in Berg en Terblijt op een kleine 20 minuten rij afstand van Maastricht. Hier gaan we een feestelijke avond tegemoet.

Feestavond in La Caverne:
Uw bedrijfsfeest op hoog niveau, 30 meter onder de grond…De grotten locatie, La Caverne, is een zeer bijzondere locatie voor een onvergetelijk evenement er zal u deze avond aan niets ontbreken. Gedurende deze avond kunnen wij een diner, drankarrangement en een DJ voor u regelen.

Na deze gezellige avond keren we terug naar het hotel. Voor diegene die het nachtleven van Maastricht willen gaan ontdekken kunt u tot in de kleine uurtjes terecht in de vele gezellige barretjes, kroegen en cafés van Maastricht.

Dag 2

Een lekker ontbijtbuffet is een mooi begin van deze dag. We checken uit en laden de bagage in de touringcar. U heeft na het ontbijt de keuze om op eigen gelegenheid het centrum in te gaan of onder leiding van een ervaren gids een 1,5 uur durende stadswandeling te maken. Op deze wijze leert u Maastricht op een hele andere manier kennen. U wordt geïnformeerd over de bezienswaardigheden en de vele leuke anekdotes die bij deze stad horen. De stadswandeling eindigt bij de Maasboulevard ter hoogte van Maaspromenade (rederij Stiphout) en de overige passagiers worden door de touringcar opgehaald bij het hotel en gebracht bij de rondvaart.

Maastricht vanaf het water

Laat u tijdens deze 1 uur durende rondvaart meeslepen met de verhalen van de Kapitein over de stad en de bezienswaardigheden. Aan boord wordt voor u een Captains Table lunch geserveerd. Na de rondvaart komt dit weekend ten einde en keren we huiswaarts.

Een weekend Maastricht is geheel op maat te organiseren. Overleg uw wensen met ons team en wij zorgen voor een passende aanbieding!

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per touringcar – 1 overnachting o.b.v. 2-persoonskamers – 1x ontbijtservice – Feestavond bij La Caverne – Rondvaart inclusief “Captains Table” lunch

Bekijk een van onze reizen