Speedpainten en hofjeswandeling - Verschoor Reizen
Speedpainten en hofjeswandeling

Speedpainten en hofjeswandeling

Beleef een leuk bedrijfsuitje in Leiden en onderneem activiteiten zoals Speedpainten en een hofjeswandeling. Maak een hofjeswandeling door de historische binnenstad van Leiden en geniet van een workshop speedpainten. Hierbij staat de teambuilding centraal. Een leuk dagje uit in Leiden met unieke activiteiten waar u samen met uw collega’s van zult genieten.

Bekijk ook het bedrijfsuitje Den Haag & Soldaat van Oranje, een unieke belevenis!

Bij aankomst in Leiden wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie en gebak. Na de koffie komen de gidsen u ophalen voor een speciale hofjeswandeling door de historische binnenstad van Leiden.

Aansluitend brengen de gidsen u naar een leuk schildersatelier waar u een workshop “speedpainten” gaat volgen. Uw groep wordt opgesplitst in kleinere groepjes die elk een schilderij gaan speedpainten. Tijdens deze workshop leert u groepsgewijs denken en handelen. Er wordt een beroep gedaan op de individuele en groepsgewijze creatieve vaardigheden en het improvisatievermogen.

Speedpainten en hofjeswandeling

12.45 – 23.00 uur

Inbegrepen: 2xkoffie met 1xgebak – stadswandeling o.l.v. gidsen – workshop speedpainten – diner – vervoer per luxe touringcar.

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen