Kerstmarkt in Snowworld - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Kerstmarkt in Snowworld

Geniet van een uniek kerstfeest in Snowworld, een bedrijfsuitje om niet snel meer te vergeten. Laat uw medewerkers hun eigen Kerstpakket samenstellen op deze kerstmarkt, geniet samen van Glühwein, knisperend houtvuur en de bekende kerstjingles op de achtergrond of beleef een compleet arrangement. Organiseer uw kerst bedrijfsuitje naar Snowworld Zoetermeer.

Bekijk ook het winterse Ski en Fondue arrangement in Snowworld.

Dit jaar hoeft u niet meer na te denken over het samenstellen van een origineel kerstpakket. Laat uw werknemers zelf hun kerstpakket maken op de kerstmarkt van Snowworld. Tijdens de tweede en derde week van december zal onze kerstmarkt in volledige kerstsfeer worden gepresenteerd in Snowworld. Deze Snowworld Winterland bevat diverse kraampjes met leuke artikelen zoals boeken, parfum, sieraden, muziek, dvd’s, gadgets, gereedschap, diverse bieren en wijnen en woonaccessoires. Uw budget voor een kerstpakket wordt uitgedrukt in sneeuwvlokken, dat staat voor shoptegoed. Uw werknemers kunnen voor het aantal sneeuwvlokken hun eigen kerstpakket vullen. Zo heeft iedereen een kerstpakket naar wens!

Het is mogelijk om de kerstmarkt uit te breiden met een kerstborrel, diner of met een complete feestavond. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Arrangement op maat

Inbegrepen: Bezoek aan kerstmarkt in Snowworld – Sneeuwvlokken shoptegoed voor kerstpakket – Vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen