Puur Hollands dagje zeilen - Verschoor Reizen
banner

Puur Hollands dagje zeilen

Een spectaculair bedrijfsuitje op het water beleeft u vandaag. U geniet van een Hollands zeilarrangement waarbij u compleet in de watten wordt gelegd. Ook is er tijd voor een bezoek aan het mooie Volendam, waar u op de foto zult gaan in traditionele klederdracht. Een dag die garant zal staan voor gezelligheid en teambuilding, want iedereen mag natuurlijk meehelpen tijdens deze leuke zeilactiviteit.

Onze touringcar staat voor u gereed bij de gewenste opstaplocatie. Onze chauffeur heet u allen van harte welkom. We vertrekken richting Monnickendam. Bij aankomst gaat u aan boord gaat van het prachtige schip De Selene. Zo stoer en robuust als De Selene  van buiten is, zo mooi, rustiek en fijntjes is ze van binnen. Door het prachtige, lichte interieur is het benedendeks zeer aangenaam vertoeven. Ontspannen met elkaar een heerlijke dagje uit op het water. U wordt warm ontvangen met koffie of thee en een lekker stukje Fries suikerbrood met roomboter. We varen uit en zullen een mooie zeiltocht maken over het IJsselmeer. Natuurlijk mag u zelf meehelpen met de activiteiten die bij het zeilen komen kijken. Zo kunt u zelf het roer in handen nemen en actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek…Er is voor ieder wat wils!

Klik hier voor de flyer van dit arrangement voor een sfeerimpressie.

Tijdens de tocht geniet u van een compleet verzorgde lunch aan boord van De Selene. Deze lunch bestaat uit: Rijkelijk belegde broodjes met diverse vlees en kaassoorten, stokje brie met abrikozen tapanade en geschaafde amandeltjes, koffie, thee, melk en karnemelk.

In de middag varen we de haven van Volendam binnen, we zullen afmeren aan de beroemde dijk waar u een wandeling kunt maken en met elkaar op de foto zult gaan in traditionele klederdracht. Een mooi aandenken aan een gezellige dag dat gepaard zal zijn met veel lol!

Na het bezoek aan Volendam gaan we weer aan boord van De Selene. Hier staan diverse Hollandse borrelhapjes voor u gereed met een heerlijk borreltje erbij. We varen terug naar Monnickendam. De crew van De Selene neemt afscheid van u en onze touringcar staat weer voor u gereed. We brengen u veilig terug per touringcar naar uw opstaplocatie en nemen afscheid van uw gezelschap. We hopen dat u heeft genoten van een Hollands dagje op het water!

10.00-18.00 uur

Inbegrepen: Zeilarrangement De Selene zoals omschreven – Compleet verzorgde lunch zoals omschreven – Onbeperkt frisdrank, bier en wijn tijdens varen – Groepsfoto klederdracht en bezoek Volendam – Selene’s borreltje en borrelhapjes – vervoer per comfortabele touringcar.

Bekijk een van onze reizen