Gouda, Historisch hart en Groene hart - Verschoor Reizen
banner

Gouda, Historisch hart en Groene hart

We nemen u graag mee voor een bedrijfsuitje in Gouda. Een ideale bestemming voor uw personeelsuitje. Kent u het historisch hart van Gouda ten midden van het Groene Hart? Een unieke stad voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Graag informeren wij u ook over onze andere bedrijfsuitjes in Zuid-Holland of wat dacht u van een bedrijfsuitje spectaculair Rotterdam.

In het mooie, pittoreske Gouda wordt u ontvangen door specialisten die u treffende anekdotes kunnen vertellen over deze mooie stad. De Tearoom van de Stroopwafelbakkerij van Den Berg dat sinds 1864 bestaat is een uitstekende locatie waarbij de ambachtelijke stroopwafel natuurlijk niet mag ontbreken. De historie van de bakkerij en het ambachtsproces krijgen ruimschoots aandacht tijdens een gezellige rondleiding. Naast een proeverijtje met koffie en thee kunt u hier ook de lunch gebruiken. Deze uitstekende lunchlocatie serveert u een heerlijk uitgebreid broodbuffet waarbij diverse broodsoorten op tafel komen.

In groepen van twintig tot vijfentwintig personen loopt u met de gids door het centrum van Gouda regelrecht naar de Museumhaven waar de Jan Salie voor u klaar ligt. De Jan Salie is een replica van een Zuid-Hollandse trekschuit en verzorgt rondvaarten op de omliggende rivieren waaronder de Hollandse IJssel. Onder het genot van een Scheepsbitter en een consumptie naar keuze ontdekt u de grachten van Gouda.

Daarnaast maakt u een stadswandeling door het centrum van Gouda. Hierbij proeft u de sfeer van ambachtelijke winkels, de rijke cultuur en de prachtige historie van deze stad. De gids vertelt grappige anekdotes en vertelt weetjes die u nog niet wist!

Ook bezoekt u de Sint Janskerk die met zijn uniek gebrandschilderde ramen behoort tot de langste kerk van Nederland. Met het proeven van diverse stukjes kaas in de Goudse Waag proeft u letterlijk de kaashistorie van Gouda. Na deze educatieve en informatieve uitstapjes vertrekt u vanaf het centrum naar uw dinerlocatie waar u culinair verrast zult worden.

9.30 uur – 20.30 uur

Inbegrepen: Vervoer per luxe en comfortabele dubbeldekker touringcar. Ontvangst met uitgebreid broodbuffet en kroket, proeverijtje van diverse stroopwafels met koffie en thee. Een Rondvaart met de Jan Salie van ca. 1 uur en een Stadswandeling van ca. 1 uur. Bezoek St. Janskerk en Goudse Waag met presentatie en 2 proevertjes en begeleiding door Goudse gidsen. Ter afsluiting een heerlijk 3-gangen diner plus 2 consumpties.

Het arrangement is uiteraard volledig aan te passen naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen