Genieten in Giethoorn! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Genieten in Giethoorn

Vandaag geniet u van een dagtocht vol avontuur in Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van Holland. Samen met uw gezelschap zal u met fluisterboten een leuke picknick-fluister-puzzeltocht maken over het meer ’t Bovenwijde. In de middag maakt u een wandeling door Giethoorn en kunt u eventueel een bezoek brengen aan het museum of de Galerie. Tot slot kunt u kiezen tussen een keuze 3-gangen diner of een gezellige BBQ. Beslist een dag waarvan u nog lang na zult G(en)ieten!

Meer inspiratie voor uw bedrijfsuitje of dagtrip of bedrijfsuitje naar Giethoorn?
Solextocht en varen in Giethoorn.
Wie is de mol? in Giethoorn.

Bij aankomst in Giethoorn zal u worden ontvangen in Restaurant “de Rietstulp” met een kopje koffie of thee en een blokzijler brok. Als dat geen smullen is! Hierna zullen we gezamenlijk wandelen naar de fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht van 2 uur. Tijdens deze tocht over het meer ’t Bovenwijde krijgt u een goed gevulde picknick knapzak mee met 3 belegde broodjes, frisdrank, een mars, droge worst, een salade en fruit. Via diverse ludieke puzzeltjes vaart u een route door het prachtige “Hollands Venetië”.

Na het varen heeft u de tijd om een wandeling te maken door het mooie Giethoorn. Breng een bezoek aan de watertjes, het dorpje en bekijk de prachtige landhuizen. U heeft eventueel ook voldoende gelegenheid om desgewenst het museum en de galerie te bezoeken.

Omstreeks 16.30 uur bent u weer terug bij het restaurant waar u zult genieten van een consumptie. Na uw consumptie kunt u kiezen voor een heerlijk 3-gangen diner of barbecue.

Het 3-gangen diner bestaat uit:
Groentesoep, varkenshaas met champignon roomsaus of zalm uit de oven,  uitgebreid met 2 verse groenten, gemengde sla, gebakken aardappelen en frites. Daarna een coupe vanille-ijs met vruchten en slagroom.

De BBQ bestaat uit:
Biefstuk, kipfilet, karbonade, hamburger, braadworst en varkenssaté. Uitgebreid met 2 salades, stokbrood, kruidenboter, frites, 2 koude sauzen en satésaus.

Tijdens het 3-gangen diner of de BBQ heeft u 2 uur lang de mogelijk om onbeperkt lekker drankjes te drinken uit de Hollandse bar (exclusief Buitenlands Gedistilleerd).

Na het diner keren we terug huiswaarts. Wij hopen dat u heeft genoten van deze leuke dagtrip in Giethoorn.

08.30 – 22.30 uur

Inbegrepen: 1x koffie/thee met Blokzijler Brok, 2 uur fluistervaren + puzzeltocht + picknick, vrije tijd om Giethoorn te ontdekken, consumptie voor het diner, 3-gangendiner/BBQ zoals omschreven, inclusief consumpties (Hollandse bar) en het vervoer per comfortabele touringcar met service gerichte chauffeur.

Dit arrangement is geheel aan te passen op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen