Gek op Holland - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner2

Bedrijfsuitje Gek op Holland

Genieten van een oer-Hollands bedrijfsuitje, dat is gegarandeerd een feest! In Veghel wordt u ontvangen op een leuke locatie waar u onder het genot van Nederlandstalige muziek geniet van lekkernijen. Daarna maken we teams en spelen we de Gek op Holland quiz. We besluiten de avond met een DJ, natuurlijk mag er gedanst worden! Bent u klaar voor dit Hollandse personeelsfeestje?

Bekijk ook het gezellige groepsarrangement Viva Hollandia.

Wij nemen u mee naar Veghel. In Veghel wordt u ontvangen in de prachtige Aubergerie; De Leesthoeve. Onderweg voorzien wij u van een feestelijk glaasje prosecco en borrelnootjes.

Bij aankomst is de ontvangst ruimte gehuld in “rook” en er klinkt Nederlandstalige muziek uit de speakers. Tijdens de ontvangst wordt u een glaasje Kir Royal geschonken. Na de borrel kunt u aan tafel voor een heerlijk Hollands buffet.

Na het diner worden de teams samengesteld en volgt de uitleg voor de “Gek op Holland” quiz. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen. De presentatie van de “Gek op Holland” quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schatting rondes en een Hollandse spelling- en muziekronde. Na de quiz zorgt de DJ voor een feestelijke afsluiter en is er gelegenheid om lekker te dansen! Aan het einde van de avond keren wij terug naar huis.

17.00 – 23.00 uur

Inbegrepen: Het vervoer per comfortabele touringcar van Verschoor Reizen; Een ontvangst in de touringcar met een feestelijk drankje en een borrelnootje; Hollandse bar en onbeperkt mixdrankjes voor 5 uur (Excl. buitenlands gedestilleerd); Warm/Koud buffet met IJskar; Een allround DJ voor de hele avond. “Gek op Holland” Quiz gedurende 2 uur, met de benodigdheden; Een begeleider van Verschoor reizen die erop toeziet dat de avond naar wens verloopt.

Bekijk een van onze reizen