Fries Fierljeppen & Bungee roeien - Verschoor Reizen
banner

Fries Fierljeppen & Bungee roeien

Een actief en sportief bedrijfsuitje in Friesland. Vandaag gaan we Fierljeppen, ook wel bekend al Farleaping of Polsstok schansspringen. Een sportieve activiteit voor uw gezelschap. In de middag gaat u met elkaar bungee roeien, zijn jullie een echt team? Een bedrijfsuitje waarbij de teambuilding op de proef wordt gesteld!

Bekijk ook het bedrijfsuitje 4×4 rijden in Beekse Bergen.

Wij brengen u rechtstreeks naar Friesland. Op de heenreis zorgt Verschoor Reizen voor koffie of thee met een gevulde koek in de touringcar. Bij aankomst in Hindeloopen gaat u eerst genieten van een lunch inclusief een kroket.

Na de lunch is het tijd om te gaan bungee-roeien. Dit wordt gedaan in de haven. Per groep stapt men om de beurt in de boot. Aan de boot is een groot elastiek verbonden. De ploeg die de boot het verste weg weet te roeien wint. Een activiteit waarbij het draait om teambuilding.

Vervolgens gaan we weer terug naar het restaurant voor koffie met gebak en hierna stapt u in de touringcar met gids en brengen wij u naar “It Heidenskip”. De gids weet van alles te vertellen en kent natuurlijk de mooiste plekjes.

Bij “It Heidenskip” gaat u fierljeppen (Polsstokschansspringen) onder deskundige begeleiding. Eerst wordt geoefend in een zandbak. Hierna komt de schans over water en voor de liefhebber is er nog een 10 meter schans. Natuurlijk heeft iedereen droge kleren nodig maar de instructeurs laten zien hoe het ook droog kan (er zijn douches aanwezig). De toeschouwers moedigen de stoere mannen en vrouwen ondertussen aan en maken film- en fotobeelden voor het nageslacht. We besluiten deze dag met een 3-gangen diner.

ca. 10.00 – 22.30 uur

Inbegrepen: Koffie/thee met koek, lunch met kroket, bungee roeien, koffie/thee met gebak, rondrit o.l.v. een gids, fierljeppen, 3-gangen diner en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen