Bedrijfsuitje Breda! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Bedrijfsuitje Breda; Brabants gezellig!

Een bedrijfsuitje in Breda, dat is altijd een gezellig dagje uit! Geniet samen met uw collega’s van een potje Streetgolf. Na deze leuke activiteit heeft u aansluitend nog vrije tijd in het centrum van Breda. In de avond geniet u van een dinershow waarbij entertainment voorop zal staan. Geniet van een unieke dagtocht in Breda.

Bekijk ook: Bedrijfsuitje Urban Golf Rotterdam.

We vertrekken per comfortabele touringcar naar Breda. Onze enthousiaste en servicegerichte chauffeur heet u van harte welkom in onze touringcar. Onderweg zal hij verschillende wetenswaardigheden over de omgeving vertellen. Bij aankomst in Breda zal het programma snel gaan beginnen. Het eerste onderdeel is een zeer actief programma, we gaan namelijk Street golfen. Streetgolf is het nieuwe fenomeen dat uit Parijs is overgewaaid naar Nederland. Iedere stad organiseert zijn eigen Streef golf parcours, maar vandaag organiseren wij het in Breda. Onder begeleiding van een professionele Streetgolfer wordt u deze workshop gegeven. U krijgt uitleg over het spel en in groepen van 10 personen gaat u al golfend door Breda. Terwijl u aan het golfen bent komt u verschillende bezienswaardigheden tegen waar uw Street golfer het één en ander over zal vertellen.

Na het Street golfen heeft u even de tijd om vrij te besteden. Breda staat bijvoorbeeld bekend om haar restaurants, kroegjes en cafés. U heeft de mogelijkheid om op eigen gelegenheid één van de kroegen of cafés in te gaan om bij te komen van dit intensieve maar leuke onderdeel.

U komt al wandelend naar het restaurant waar u gaat genieten van een Dinershow. Deze bevindt zich in het centrum dus dat is beslist niet ver lopen. Dit restaurant opent alleen op bepaalde dagen en bepaalde tijden haar deuren, verder is dit restaurant niet toegankelijk. Wanneer u aankomt openen de deuren van het restaurant zich en u wordt vriendelijk ontvangen door de keurig gestylde Brabantse gastheer of gastvrouw. U wordt begeleid naar uw tafel! “Ja u heeft het goed gezien!” U heeft zojuist uw entree gemaakt in een theatersalon waar de avond in het teken staat van gezelligheid, dineren, entertainment en drank. Gegarandeerd een gezellige en fantastische avond, waar gelachen, gefeest en gedanst mag worden. Na deze feestelijke avond staat de touringcar al weer klaar om u huiswaarts te brengen.

ca. 13.00 uur – 01.00 uur

Inbegrepen: Streetgolf 2 uur, drankje & Sportieve snack, Dinershow met 4-gangendiner, inclusief drankjes tijdens diner en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen