Klompengolf en Fietstocht door Amsterdam- Verschoor Reizen
Fiets website formaat header amsterdam

Klompengolf en fietsen door Amsterdam

Een populair bedrijfsuitje in Amsterdam. U gaat vandaag het spel Klompengolf spelen tussen de weilanden en maakt een actieve fietstocht door Amsterdam, waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden voorbij komen. Een combinatie tussen een actief en een recreatief dagje uit voor uw gezelschap!

Bekijk ook het bedrijfsuitje Spectaculair Rotterdam.

Wij brengen u ’s morgens eerst naar Kamerik voor actieve activiteit. In een prachtige ambiance van het Groene Hart, met al haar vredig grazende melkkoeien en uitbundig schreeuwende grutto’s, ligt de boerderij. Naast het houden van vee ontvangen zij groepen voor een belevenisvolle dag op de boerderij. U wordt hier hartelijk ontvangen met 2 x koffie met gebak. Na de koffie is het tijd voor klompengolf. In het weiland tussen de vredig grazende schapen en koeien liggen 18 holes.

Het spel is de agrarische variant van het reguliere golf zoals u dat kent. De golfstick is alleen vervangen door een houten klompje aan een stok en de golfbal voor bal van groter formaat. Bunkers, buizen, slootjes en heuvels; allemaal hindernissen die u tegenkomt tijdens het spel. De groep verdelen we in kleine groepjes van vijf of zes personen. Gewapend met klompengolfsticks, ballen en een schepnet begint ieder groepje bij een willekeurige hole. De winnaar is degene die er in slaagt om met zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. En de prijs? Dat is nog een verrassing. Een golfvaardigheidsbewijs nodig? Nee, iedereen van klein tot groot, ongeacht sportieve aanleg is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Eerst oefenen? Dat is geen probleem. Op het oefenveld staat een klompengolfexpert klaar om de spelregels uit te leggen en u de kneepjes van de slag bij te brengen. Na het afronden van de oefenkooi bent u uitstekend voorbereid op het echte werk; de klompengolfbaan. Kledingadvies: stevige schoenen of kaplaarzen. Vervolgens krijgt u bij hole 19, de bar, een consumptie en een hapje. Tevens staat de boerenlunch in buffetvorm voor u klaar met soep, fruit en diverse streekproducten.

Hierna gaat u fietsen door Amsterdam. Met deze twee uur durende tocht leert u het echte en bruisende Amsterdam kennen. U volgt op deze gezellige en prachtige tocht een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. De gidsen zullen u kennis laten maken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark, de antiekbuurt en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen.

Wij brengen u weer huiswaarts onderweg kan er een stop gemaakt worden voor een heerlijk buffet.

Dagtocht

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen