Actief op Vlieland - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

Prachtig Vlieland!

Een bijzonder bedrijfsuitje in eigen land. Geniet van deze actieve groepsreis of incentive reis met o.a. Vliehors Expres, fietsen, powerkiten en brandingraften. Wij maken uw bedrijfsuitje passend naar uw wens.

Raak geïnspireerd en bekijk ook onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Texel of teambuildinguitje Noordwijk.

Na het inladen van de bagage en wanneer uw gasten plaats hebben genomen in de touringcar wordt u van harte welkom geheten door de chauffeur en kan de reis naar Harlingen gaan beginnen. Onderweg zorgen we voor een lekker kopje koffie of thee met gevulde koek en vertelt de chauffeur u het één en ander over de omgeving die we passeren. We maken er de komende dagen een gezellig en onvergetelijk teamuitje van. We maken de reis in één keer waardoor onderweg geen onderbrekingen gehouden worden. Bij aankomst in Harlingen gaan we opzoek naar onze boot, de Regina Andrea. Met de Regina Andrea varen wij op de Waddenzee, naar Vlieland. 

Mps Regina Andrea is een veilig, sfeervol en zeer comfortabel schip voor max. 250 personen en beschikt over: Een luxe salon met uitzicht over het water, 120 zitplaatsen beneden dek, gezellige bar, ruime zithoek, 150 zitplaatsen bovendeks, Invalidelift op dek / invalide toilet / stoeltjeslift naar salon en een professionele keuken waar wij voor u een eenvoudige hapje tot en met een zeer uitgebreid warm/koud buffet of diner kunnen regelen. Eénmaal aan boord wordt uw bagage in een aparte ruimte gezet. We maken een prachtige vaart van ruim twee uur. Afhankelijk van het getij zal tijdens de vaart langs een zeehondenbank gevaren worden. Aan boord wordt u hartelijk welkom geheten door uw kapitein en bemanning, welke tevens uitleg geven over de boot, maar ook over verschillende bezienswaardigheden tijdens uw vaart.

Begin van de middag is de verwachte aankomst op Vlieland. Vlieland is namelijk een autovrij eiland. Uw touringcar zal niet mee reizen. Een lokale vervoerder komt uw bagage ophalen. In de haven is de fietsverhuurder gevestigd en deze zorgt dat de fietsen klaarstaan, een begeleider zal u informeren over de route en met u mee fietsen naar het door u gekozen hotel.

De rest van de middag heeft u ter vrije besteding. Geniet van de faciliteiten van het hotel of waai lekker uit op het prachtige strand van Vlieland. Maar natuurlijk kunt u ook per fiets het eiland gaan verkennen. ’s Avonds wordt u gastvrij ontvangen in Strandpaviljoen ’t Badhuys waar een heerlijk diner wordt geserveerd. Geniet tijdens het diner van het mooi uitzicht over het strand en de Noordzee. Na het diner kunt u terug naar het hotel of nog een slaapmutsje drinken in één van de gezellige kroegen op Vlieland.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt gaan we vanaf het hotel naar Strandpaviljoen ’t Badhuys waar u wordt opgehaald door de Vliehors Expres.

Rondrit Vliehors Expres:

We maken een 2 uur durende rondrit over het eiland met de Vliehors Expres. In één Vliehors Expres kunnen ca. 55 personen plaats nemen. De Vliehors Expres maakt tochten over de Vliehors, een zandvlakte van 20 vierkante kilometer aan de westkant van Vlieland. Deze vlakte wordt ook wel de “Sahara van het Noorden genoemd”. In 1986 is de Vliehors Expres begonnen als onderdeel van het zomerveer Texel – Vlieland v.v. Inmiddels worden er het hele jaar tochten over de Vliehors. We rijden naar de punt van de Vliehors, hier zien we bijna altijd zeehonden. Ook bezoeken we het reddingshuisje midden op de Hors. Vroeger een vluchtplaats voor gestrande drenkelingen, nu ingericht als juttersmuseum. Alles wat op het strand is aangespoeld is hier te bewonderen, van sigaretten tot flessenpost.

Er komt een einde aan de rondrit met de Vliehors Expres en deze keert terug bij Standpaviljoen ’t Badhuys. Vervolgens gaan we per fiets of lokale bus naar het Vlieland Outdoor Center. Bij het Outdoor Center gaan we genieten van een stevige lunch om op krachten te zijn voor het actieve middagprogramma. Na de lunch wordt uw gezelschap verdeeld in groepen om te gaan Powerkiten en Bradingraften! Bent u klaar voor een beetje actie?

Powerkiten:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een powervlieger. Na een uitvoerige instructie van de ervaren instructeurs kunt u zelf de stuurlijnen in de hand nemen en een poging wagen de vlieger te besturen. In groepjes van 2,3 of 4 personen verspreidt u zich vervolgens over de voor u klaargelegde vliegers en kunt u lekker uw gang gaan. De instructeur loopt rond en geeft u waar nodig tips en trucs over het verbeteren van uw vliegertechniek.

Brandingraften:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit neemt de instructeur u mee voor een spectaculaire sessie in de Vlielandse branding. Nadat u bent uitgerust met een wetsuit en zwemvest is het tijd voor de veiligheidsbriefing. Hierin leert de instructeur u over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken welke benodigd zijn voor het raften. Vervolgens pakt u met uw gezelschap de raft op om de theorie in praktijk te brengen op zee. Peddel in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand! Spektakel gegarandeerd!

Na de activiteiten keren we terug naar het hotel waar u tijd voor uzelf hebt en zodat u zich kunt opfrissen voor het diner. Vanavond gaan we dineren in De Herberg van Flielant, waar het diner geserveerd wordt en waar we desgewenst een wijnarrangement voor u kunnen verzorgen. Nadat we hebben genoten van het diner gaan we terug naar het hotel.

Dag 3
Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. Uw bagage wordt door de bagage bus opgehaald en alvast naar de haven voor u gebracht. Alvorens we naar de veerboot vertrekken leveren we de fietsen bij de fietsverhuurder in en lopen vervolgens de veerboot op met onze bagage. Na een circa 1,5 uur durende overtocht staan we weer met beide benen op het vaste land in Harlingen waar de touringcar van Verschoor Reizen voor u klaarstaat om u huiswaarts te brengen. Eind van de middag is de verwachte thuiskomst waar uw chauffeur afscheid neemt van uw gezelschap. Wij hopen dat u genoten heeft van het bedrijfsuitje naar Vlieland.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Vervoer per touringcar – Overtocht Harlingen naar Vlieland en v.v. – 2 overnachtingen o.b.v. 2-persoonskamers – 2x ontbijtservice – Fietsverhuur –

Het programma kan aangepast worden aan uw wensen.

Bekijk een van onze reizen