Actief in Brabant - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Actief in Brabant

Actief in Brabant

Een actief bedrijfsuitje in het gezellige Brabant. Vandaag staan verschillende activiteiten op het programma zoals een fietstocht en een bezoek aan de Bierbrouwerij Roos. We besluiten deze dag met een luxe 3 gangen diner. Beslist een leuke dag om te bevelen samen met uw collega’s.

Meer bedrijfsuitjes in Brabant? Klik hier!

Vandaag staan er verschillende leuke activiteiten op het programma. Wij brengen u met de touringcar naar Diessen. U wordt hier in de Auberge de Hilver ontvangen met koffie/thee en een verse appelflap. Er wordt uitleg gegeven over het middagprogramma.

Actief in Brabant

U zult op een fiets naar keuze een tocht gaan maken. Er is een mix van verschillende fietsen en tandems samengesteld om de tour door het fraaie Brabantse landschap te maken.

We zullen fietsen naar Moergestel, waar we op een outdoor locatie een wedstrijd wc pot race zullen houden. Deze activiteit is net zo hilarisch als hij klinkt, u zult gegarandeerd lol hebben met elkaar. Er kan op deze locatie ook een drankje worden gedaan op het terras of een bittergarnituur worden genuttigd.

Vervolgens fietsen we door naar het kleine Brabantse kerkdorpje Hilvarenbeek. In de vrijthof staat de historische bierbrouwerij de Roos. Hier werd in vervlogen tijd het bier gebrouwen voor de cafés in de omgeving. Na een lange tijd rust heeft een groep enthousiaste vrijwilligers de ambacht weer opgepakt en de brouwerij nieuw leven ingeblazen. U krijgt het verhaal te horen over de geschiedenis maar ziet vooral hoe deze mensen er tegenwoordig in slagen om een heerlijk ambachtelijk roosbiertje te brouwen. Natuurlijk mag u deze zelf ook proeven.

Hierna keren we terug naar Diessen en vertrekken we na het inleveren van de fietsen mix naar een restaurant in Woudrichem. U krijgt hier een uitgebreid 3 gangen keuze diner aangeboden. Na het diner keren we huiswaarts.

12.00 – 23.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie met appelflap, groepsfoto voor iedereen, fietstocht fietsmix, bittergarnituur (3 hapjes p.p.), wc potten/badkuipen race, rondleiding dorpsbrouwerij + consumptie, 3 gangen keuze diner , vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen