Tuk Tuk/Step Challenge! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Tuk Tuk-Step Challenge!

Rotterdamse Tuk Tuk/Step Challenge!

Op zoek naar een spannend en origineel bedrijfsuitje in Rotterdam? Dan is deze Tuk Tuk/Step Challenge! iets voor uw bedrijf. Op en top teambuilding in combinatie met de nodige strijdlust. Gegarandeerd een avontuur voor iedereen. U volgt met de step en de Tuk Tuk een speurtocht en komt daardoor langs de mooiste plekken in het centrum van Rotterdam.

Vandaag wordt u ontvangen in Rotterdam met een welkomstdrankje. U gaat per Step en per Tuk Tuk door het centrum van Rotterdam speuren. Onderweg voert u leuke opdrachten uit en is het doel om zo snel mogelijk de finish te behalen.

Tijdens deze avontuurlijke challenge ‘Around Town’ zal de ene helft van de groep per step door een echte Rotterdamse gids per step worden rondgeleid. De andere helft zal deze tocht per Tuk Tuk afleggen, als bestuurder van een Aziatische taxi of navigator. Voor de winnaars zal op de eindlocatie een award klaarstaan. Natuurlijk sluiten we de dag af met een gezamenlijke borrel. Bent u klaar voor de strijd?

Tuk Tuk-Step Challenge!

Het is ook mogelijk om de dag af te sluiten met een diner in de stad.

Nog meer sensatie in Rotterdam? Bekijk hier onze andere bedrijfsarrangementen in Rotterdam.

13.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: Ontvangst in Rotterdam, welkomstdrankje, huur en gebruik Steps, stadsgids, huur en gebruik Tuk Tuk’s, Speluitleg, Tuk Tuk Clinic + instructeurs, Speurtocht, kaart van Rotterdam, map met vragen en benodigdheden, prijsuitreiking, stroomkosten, verzekering e.d, vervoer per luxe touringcar inclusief chauffeur.

Het programma is compleet op uw wensen aan te passen.

Bekijk een van onze reizen