Avontuurlijk 4×4 rijden Beekse Bergen - Verschoor Reizen
banner

4×4 rijden Beekse Bergen

Een sensationeel bedrijfsuitje in Beekse Bergen! U gaat vandaag in stoere Land Rovers crossen over het Outdoor terrein van Beekse Bergen. Een spannend parcours met grote hoogteverschillen. Iedereen mag plaatsnemen achter het stuur. Een leuke groepsactiviteit voor uw bedrijf of organisatie beleeft u bij Event Center Beekse Bergen.

Nog meer avontuur? Bekijk ook het bedrijfsuitje Ribvaren door de Biesbosch.

We vertrekken per comfortabele touringcar naar Hilvarenbeek.  Bij aankomst bij de Lodge wordt u ontvangen met koffie/thee  en streeklekkernij. Na de koffie gaat u 4 x 4 rijden op het Outdoor terrein Beekse Bergen. Een outdoor terrein zoals op Beekse Bergen vindt u nergens anders in de Benelux. Het is 120 hectare groot (gelijk aan 120 voetbalvelden!) en kent een mix van asfalt, water, bos en zand. Deze elementen op het outdoor terrein bieden alle ingrediënten voor avontuur en plezier.

Op het terrein ligt een avontuurlijke zandvlakte, waar u 4×4 kunt rijden. Dit parcours in hartje Brabant is ontstaan na intensief gebruik door 4×4 clubs, die het terrein huren om te trainen op 4×4 rijden. De sport van het 4×4 rijden is het onder controle houden van de Land Rover én uw spanning. Het hoogteverschil op de hoogste zandberg van Nederland en het risico om te kantelen maken het 4×4 rijden bij Event Center Beekse Bergen een spannende ervaring.

Het parcours is een leuke uitdaging voor zowel beginnende als ervaren rijders. U gaat met 4 personen per 4×4 Landrover 3 uur sturen over het terrein rijden. U wisselt af en toe van plaats. Tevens krijgt iedereen een petfles (frisdrank) mee voor in de auto! Op de terugweg maken we een gezellige stop om te borrelen en voor een koud- en warmbuffet.

12.30-22.30 uur

Inbegrepen: Koffieontvangst – 3 uur 4×4 rijden (4 personen per landrover) inclusief terreinhuur – petfles – koud & warm buffet – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen