3 dagen Hamburg! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
3 dagen Hamburg!

3 dagen Hamburg!

Bedrijfsuitje naar Hamburg in Duitsland, beslist een leuke reis! Geniet met uw collega’s van 3 dagen Hamburg! Beleef de fascinerende stad met behulp van een leuk excursieprogramma waar alle highlights van Hamburg aan bod zullen komen.

Bekijk ook onze 3 daagse reis naar het gezellige Groningen.

Hamburg, de toegangspoort tot de wereld, de highlight in het noorden. De groene stad aan het water wordt niet voor niets als één van de meest fascinerende steden van Duitsland beschouwd. De Elbe, Alster, Hafencity, Speicherstadt, de vismarkt of de Reeperbahn – er valt elke dag enorm veel te ontdekken.

3 dagen Hamburg!

Tijdens de 3-daagse reis naar Hamburg wordt u vervoerd per touringcar. Vanaf uw opstapplaats in Nederland brengen wij u veilig naar het gekozen hotel in Hamburg. Wij hebben boekingsmogelijkheden bij verschillende hotels in deze regio, waardoor u hét hotel kunt kiezen op basis van uw wensen. Aangekomen starten we met een rondrit door het prachtige Hamburg onder leiding van onze chauffeur en een Nederlandstalige gids.

Verder zijn er verschillende excursies bij te boeken zoals de thematische stadswandelingen, een kennismakingswandeling over de beroemde Reeperbahn, een bezoek aan de vismarkt, relaxen in een loungeclub met prachtig stadspanorama, een combinatie met Lübeck of Lüneburger Heide, lunch en/of diners, een rondvaart of kanotocht op het Alstermeer, bezoek aan Meyer Werft te Papenburg of Berentzen likeurdistilleerderij te Haselünne.

Kortom; Genoeg te beleven in deze mooie en moderne stad vol cultuur en vermaak!

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen