3 dagen gezellig Groningen - Verschoor Reizen
banner

3 dagen gezellig Groningen

Samen met uw collega’s geniet u van een heerlijk weekendje Groningen, de bruisende stad! Een meerdaagse reis waarbij gezelligheid voorop zal staan. U verblijft in het mooie 4-sterren hotel NH Groningen, op loopafstand van het centrum van Groningen. Er is een leuk programma opgesteld waarbij een aantal sensationele activiteiten gepland staan. Natuurlijk is er ook voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Heeft u specifieke wensen? Het programma is volledig op maat aan te passen.

Bent u er klaar voor? We gaan vertrekken vanaf uw opstaplocatie en koersen meteen aan op Berentz Likeurdistilleerderij in Haselunne. Hier wordt u ontvangen door uw gidsen die u meenemen door Berentz. U krijgt een indruk van dit immense familiebedrijf.

Na de rondleiding volgt een heerlijke Duitse koffietafel (bestaande uit goulash soep en belegde broodjes met likeurtjes, koffie, thee en melk). Na de koffietafel krijgt u een kleine proeverij van Berentz Likeurtjes. Na deze belevenis rijden we verder richting het noorden.

Aan het eind van de middag komen we aan in Groningen. We zullen inchecken bij het NH hotel in Groningen. U heeft de rest van de namiddag ter vrije besteding en kunt even opfrissen op de kamer of de omgeving alvast verkennen. In de avond genieten we gezamenlijk van een heerlijk 3- gangen diner bij Humphrey’s Restaurant (inclusief onbeperkt consumpties Hollandse bar).

Op dag 2 is het tijd om Groningen te gaan ontdekken. Deze bruisende studentenstad is de jongste stad van Nederland. Weliswaar kent deze wel een lange en roerige geschiedenis. Kijk maar eens naar de historische pakhuizen, de hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef, de stad heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen. En Groningen is ooit verkozen tot beste binnenstad, omdat het er zo goed toeven is. Maak het mee en ga Groningen beleven! De dag is vrij te besteden, wel zorgen wij voor een programma boekje met leuke tips voor vandaag!

Na het ontbijt op dag 3 kunt u uitchecken en zal de touringcar weer voor u gereed staan. Wij brengen u naar de Meyer Werft in Papenburg waar u kennis maakt met de geboorteplaats van de grote cruiseschepen en containerschepen. Op deze Duitse scheepswerf krijgt u een rondleiding van een deskundige gids. Na de rondleiding krijgt u een Duitse lunch geserveerd. Na deze excursie is het tijd om huiswaarts te keren, we vertrekken vanuit Papenburg. Eind van de middag zal u weer op uw opstaplocatie zijn en nemen wij afscheid van uw gezelschap.

Deze meerdaagse reis naar Groningen is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, evenement of zakenreis. Natuurlijk is dit programma slechts een voorbeeld ter inspiratie. Het is mogelijk om het programma volledig aan te passen op uw wensen. Verzekerd bent u van een weekend gezelligheid, ontspanning en teambuilding. Ook is er genoeg ruimte om eventueel een actief programma op te zetten. Vertel ons uw droomreis en wij organiseren deze met passie en enthousiasme.  

NH Hotel Hanzeplein Groningen ****
Het NH Groningen Hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en biedt comfortabele kamers met gratis WiFi. De goed onderhouden kamers beschikken over airconditioning, een bureau en een eigen badkamer. In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Vanuit het NH Groningen Hotel wandelt u in 5 minuten naar de Grote Markt en de Martinitoren. Ook vindt u in de buurt winkelstraten, gezellige cafés en restaurants.

Meer stedenreizen in Nederland:
3 dagen Hamburg, Duitsland

Meerdaagse reis

Inbegrepen: 2 overnachtingen o.b.v. 2-persoonskamers – 2x ontbijtservice – 3-gangen diner bij Restaurant Humphrey’s inclusief onbeperkt bier, wijn, fris – Bezoek Berentz Likeurdistilleerderij met Duitse Koffietafel – Bezoek aan de Meyer Werft o.l.v. met Duitse Lunch.

Bekijk een van onze reizen