3 dagen Disney en Parijs! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

3 dagen Disney en Parijs!

Een bedrijfsuitje naar Disneyland en Parijs, dat is voor iedereen een feest! Geniet samen met uw collega’s van een weekendje Parijs en verblijf in één van de Disney hotels. Met de luxe touringcar brengen wij u binnen no time naar het centrum van Parijs. Wij kunnen een programma op maat voor u opstellen zodat uw weekendje Parijs een onvergetelijke reis wordt voor het hele team!

Bekijk ook onze personeelsreis betoverend Parijs.

Een onvergetelijke reis naar Parijs, een unieke ervaring en leuk voor jong en oud! Gezelligheid staat centraal tijdens dit uitje. Bij aankomst in Parijs kunt u direct inchecken in uw geselecteerde (Disney) hotel. De volgende dag brengt u een bezoek aan Disneyland® Paris en Disneyland® Studio’s. U ontvangt van ons een combinatieticket voor beide parken voor deze dag. U kunt uw dag zelf indelen. U heeft de mogelijkheid om één van de shuttlebusjes van het hotel te nemen. Deze zal u naar Disneyland ® Paris brengen. ’s Avonds kunt u genieten van een gezamenlijk diner tijdens de dinershow Buffalo Bill Wild West of op eigen gelegenheid een standaard diner in het park vertoeven met een “standaard diner optie coupon”. Vervolgens kan men na het diner kiezen om met de shuttle busjes retour te gaan naar het hotel.

Op de laatste dag staat het centrum van Parijs op het programma. Na het inladen van de bagage in de touringcar verlaten we het hotel. We rijden naar de prachtige stad Parijs voor een stadsrondrit door het centrum van Parijs. De stadsrit wordt uitgevoerd met een Nederlandstalige gids zodat u alles te weten komt over deze prachtige stad. We maken een pauze van ca. 45 minuten in de omgeving van Montmatre. Hier heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een lunch te nuttigen. We verlaten het centrum van Parijs en rijden huiswaarts. Onderweg maken we weer een onderbreking van 45 minuten waar uw gezelschap een diner kan nuttigen bij een wegrestaurant.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: 2 overnachtingen op basis van logies ontbijt per 2-persoonskamer -Nederlandse belastingen, Belgische belasting en Franse Tol en toeristenbelasting – Entree voor Disneyland® Paris en Entree voor Disneyland® Paris / Studio’s – Standaardoptie diner door middel van diner coupon – Rondrit op zondag door het centrum van Parijs (inclusief Nederlandstalige gids) – Het vervoer per comfortabele 90-persoonstouringcar met een uiterst servicegerichte en enthousiaste chauffeur. Deze touringcar is voorzien van airco, bar, toilet, dvd- en geluidsinstallatie, microfoon en comfortabele fauteuils.

Dit arrangement is geheel aan te passen op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen