3 daags bedrijfsuitje “Compleet Brussel” - Verschoor Reizen
banner

3 dagen “Compleet Brussel”

Geniet van een leuk bedrijfsuitje naar Brussel. In 3 dagen laten wij u kennis maken met deze leuke stad en zijn hoogtepunten. Alleen zo ervaart u “compleet Brussel” tijdens uw groepsreis met collega’s. Brussel is een leuke bestemming dichtbij huis, ideaal voor een meerdaags bedrijfsuitje!

Bekijk ook de 3 daagse reis naar Hamburg in Duitsland.

Uw gezelschap wordt van harte welkom geheten door de chauffeurs van Verschoor Reizen. Gezamenlijk vertrekken we naar de hoofdstad van onze zuiderburen: Brussel. Onderweg krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee met een gevulde koek. We zullen aankomen bij het door u, uit ons aanbod, gekozen hotel waar u de komende nachten zult verblijven.

Deze dagen staan er verschillende activiteiten op het programma. Het arrangement heet natuurlijk niet zomaar “Compleet Brussel”! Zo gaat u een ludieke stadswandeling maken door de stad, kunt u genieten van heerlijke en gezellige lunches en diners en brengen we een bezoek aan de Markt en het beroemde Atomium. Ook een bierwandeling, een fietstocht of een excursie Brusselse smaken staan op het programma. Verder heeft u ook genoeg vrije tijd om op eigen gelegenheid diverse musea naar keuze te bezoeken of even lekker te shoppen in de stad.

Op dag 3 staat de touringcar weer voor u klaar en keren we rond de middag terug huiswaarts.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: 2 overnachtingen; Koffie/thee met koek in de bus; Stadswandeling met gids; Fietstocht, Bierwandeling of Brusselse smaken; 1x lunch en 2x diner; Entree Atomium; Vervoer per luxe touringcar met chauffeur, die u ten alle tijden zal begeleiden tijdens de reis.

Bekijk een van onze reizen