3-daagse Stuttgart - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
banner

3-daagse Stuttgart

Een leuk bedrijfsuitje naar Stuttgart in Duitsland. Deze stad heeft u veel te bieden. Zo zijn er tijdens een personeelsreis of bedrijfsuitje genoeg leuke excursiemogelijkheden. Zo staat het Porsche museum op het programma en is het mogelijk om het Mercedes-Benz Classic museum te bezoeken. Voor de autoliefhebbers zeker een genot! Het programma is aan te passen op uw wensen zodat uw bedrijfsuitje een reis wordt om niet snel meer te vergeten.

Bekijk ook 3 dagen Hamburg, Duitsland.

We vertrekken naar het aldoor prachtige Stuttgart. Deze stad staat bekend als bruisende industriestad. Onderweg worden diverse onderbrekingen gemaakt voor een lekker kopje koffie/thee, voor een lunch en/of rookpauze.

Bij aankomst in Stuttgart brengen we een bezoek aan het Porsche museum in Zuffenhausen. Na een rondleiding met gids gaan we vol mooie herinneringen aan dit sportieve automerk aan het einde van de middag richting naar het hotel. De kamersleutels liggen voor u gereed en de rest van de avond heeft u geheel ter vrije besteding.

Na een uitgebreid ontbijtbuffet is het de volgende dag de beurt aan het automerk Mercedes. We brengen een bezoek aan het Mercedes-Benz Classic Museum, dat u meeneemt in het verleden, het heden en de toekomst van de mobiliteit! Dat alles is tentoongesteld in een enorm complex van 16.500 vierkante meter! Duits- of Engelstalige gidsen informeren u vol trots over hun product en natuurlijk is er gelegenheid om een souvenir aan te schaffen of een kopje koffie in het restaurant te drinken. U zult uw ogen uitkijken! ’s Middags brengen wij u naar het prachtige centrum van de stad. U kunt heerlijk shoppen in de Königstrasse, een Shopping Mile van meer dan een kilometer lang! Voor de meest exclusieve winkels kunt u terecht in de Calwer Strasse. Na een middagje ontspanning brengt de chauffeur u in de namiddag of avond terug naar het hotel.

Op de 3e dag wordt na het ontbijt de touringcar alweer ingeladen. ’s Morgens kunt u nog wat vrije tijd doorbrengen in Stuttgart. Aan het begin van de middag wordt een start gemaakt met de terugreis naar Nederland. Onderweg zal er natuurlijk weer een stop worden gemaakt en bestaat er de mogelijkheid om deze bijzondere reis af te sluiten met een gezamenlijk diner.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: 2 overnachtingen op tweepersoonskamers; 2 maal ontbijtbuffet ; Lokale services en belastingen; Entree Porsche Museum; Duits- of Engelstalige gidsbegeleiding in het Porsche Museum; Entree Mercedes-Benz Classic Museum; Duits- of Engelstalige gidsbegeleiding in het Mercedes-Benz Classic Museum; Bezoek aan het winkelcentrum van Stuttgart; Vervoer per uiterst comfortabele touringcar die is voorzien van koffiebar, koelkast, airconditioning, toilet, navigatie en CD- en DVD-installatie.

Toeslag eenpersoonskamer € 45,00

Bekijk een van onze reizen