Zomerse bedrijfsuitje organiseren - Jaarlijkse bedrijfsuitje bij Bedrijfuit.nl

Zomerse bedrijfsuitjes!

Zomerse bedrijfsuitjes organiseren!

Ja ja, je zal er maar voor staan! Het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje. De collega’s hebben bepaald dat jij dit jaar het bedrijfsuitje mag organiseren. Maar waar begin je, hoe doe je zo iets? Gaan we weer bowlen? Een festival? Drankje met bitterballen? Alles bij het bedrijf? gaan we ergens naar toe? Hoe gaan wij daar dan heen? Inspiratie en praktische vragen, wij hebben het voorwerk al voor je gedaan! Naast onze tips, staan er tal van bedrijfsuitjes vermeld op deze website.

Het potje bowlen met een bord saté, de bierfiets die je overal kan doen, het standaard hapje drankje of van die kant en klare feest avonden. Wij zetten daar nu een streep onder! Je collega’s mogen zich gewaardeerd voelen, er mag wat zorg besteed worden aan het leukste bedrijfsuitje van het jaar. Want zeg nou zelf, bowlen met je collega’s verdient nou niet de schoonheidsprijs voor creativiteit toch?

Tuk Tuk Rally of Challenge:
Zo nemen wij je graag mee per Tuk Tuk op ontdekkingstocht door de stad! De nodige hilariteit verzekerd. Tijdens de challenge volg je door middel van diverse vragen en opdrachten een bepaalde route! De winnaars van deze Aziatische Taxi rally willen natuurlijk niet alleen de eer, maar krijgen ook een leuk cadeautje ter herinnering. Wij schreven deze Tuk Tuk challenge al eens uit in Rotterdam, maar natuurlijk kunnen we deze ook in andere steden organiseren.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol? En dat kunnen we natuurlijk overal spelen. Een intensief contact vooraf maakt dat we een goede voorbereiding voor het spel hebben. De pret voor het leukste bedrijfsuitje van het jaar is al vooraf gegarandeerd. Eenmaal tijdens het bedrijfsuitje is het tijd om te saboteren, vals spelen en de groep om de tuin te leiden. Wie is de Mol, nog nooit leerde jij je collega’s op deze manier kennen. Wij hebben het bedrijfsuitje al eens uitgeschreven in Giethoorn, maar dit kan natuurlijk ook op het strand of in andere plaatsen.

Fierljeppen?!
Ja daar denk je gewoon niet aan, maar onze Friese landgenoten zijn niet alleen bekend van het schaatsen en de Elfstedentocht. Maar Fierljeppen is natuurlijk ook een bijzondere activiteit. Wie springt het hoogst, het verste en wie springt in de sloot?! Net even wat anders en echt sportief met elkaar bezig zijn. Polsstokhoogspringen is natuurlijk niet alleen voor de sportieveling weggelegd en kun je met het hele team doen. Zo organiseerde wij het bedrijfsuitje al eens in combinatie met Bungee Roeien.

Beach Day:
Ja, de wel bekende strand teamuitjes. Heerlijk toeven aan het strand tijdens de zomer. Het is wel weersafhankelijk, maar als de zon schijnt dan ben je ook gegarandeerd van een succesvolle dag. Naast de lekkere versnaperingen adviseren we je om eens met elkaar bezig te zijn, zoals Powerkiten, Djembé of Kajakken. Branding Raften en Blowkarten behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Dat kunnen we zo ongeveer aan de hele kust van Nederland organiseren. Wij helpen je graag bij het plannen van jouw leukste uitje.
Wij organiseerde bijvoorbeeld verschillende strandactiviteiten aan de westkust

Outdoor Cooking:
Ja hoe kan het ook anders, hapje en een drankje. Heerlijk om met elkaar in een ongedwongen sfeer bezig te zijn. Heb je een team dat bestaat uit alleen mannen of juist alleen vrouwen? Geen probleem wij zorgen voor een passende kook workshop, met echte bier gerechten of juist elegante culinaire hoogstandjes. Op onze website vindt je een typische kookworkshop op Finse wijze in Tipitenten. Je bent gegarandeerd van het gezelligste bedrijfsuitje!

Veel verschillende websites hebben lijstjes met mogelijkheden wat je allemaal wel en niet kunt doen voor een verrassende invulling van je bedrijfsuitje of teambuilding. Maar natuurlijk kan het zo zijn dat je graag iets op maat georganiseerd wil hebben, daarom helpt ons team je graag bij het organiseren van jouw leukste bedrijfsuitje!

Tuk Tuk-Step Challenge!
Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020