Presentatie Bedrijfuit.nl - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen

Friends in Business

Bedrijfuit.nl presenteerde zich in het magazine Friends in Business de derde editie van 2014. Bedrijfuit.nl is onderdeel van Verschoor reizen. Jacco Verschoor heeft de mogelijkheid gekregen om Bedrijfuit.nl extra onder de aandacht te brengen in Rotterdam.

U leest hier het artikel over Bedrijfuit.

Bedrijfuit.nl is een Rotterdams merk. Rotterdam kan Anno 2014 ook niet meer om Bedrijfuit.nl voor gerenommeerde organisaties uit de haven van Rotterdam, maar ook uit het stadscentrum verzorgd Bedrijfuit.nl de meest uiteenlopende belevenissen. Bedrijfuit.nl is voor Groot Rotterdam absoluut de specialist in Bedrijfsuitjes en Personeelsuitje. Persoonlijkheid, Service en een Rotterdamse mentaliteit voeren bij ons de boventoon. Is uw organisatie niet gevestigd in Groot Rotterdam? Uiteraard opereert Bedrijfuit.nl op een landelijk niveau en zijn wij u graag van dienst! Voor iedere organisatie en ieder aannemelijk budget verzorgd Bedrijfuit uitstapjes voor uw relaties of medewerkers. U leest het in Friends in Business.

In de najaarsuitgave: December 2014 leest u over onze Incentive en Evenementen organisator Verschoorevents.nl.Of lees over onze organisatie in het algemeen op Verschoor-reizen.nl

Laatste nieuwsberichten
Reistips 2020 23 januari 2020
Wintersportreizen 2019 5 april 2018