Bezoek de Noord-Zuidlijn of Mamma Mia de Musical met- Bedrijfuit.nl

De nieuwste bedrijfsuitjes op een rijtje.

De nieuwste bedrijfsuitjes op een rijtje!

Wij zitten natuurlijk niet stil wat betreft het organiseren van verschillende bedrijfsuitjes. Zo zijn wij altijd opzoek naar de leukste en nieuwste uitjes voor uw bedrijf of (personeels-)vereniging. Hieronder hebben wij onze twee nieuwste uitjes voor u uitgelicht. Het betreft een bedrijfsuitje waarbij de Noord-Zuidlijn, die sinds 22 juli te gebruiken is, in de hoofdrol staat en Mama Mia de musical die sinds september draait in het Beatrix Theater.

Dineren op de Noord-Zuidlijn:

Op 22 juli 2018 is dan eindelijk de Noord/Zuidlijn in Amsterdam geopend. In 2002 nam de gemeenteraad het definitieve besluit tot aanleg en in 2003 is de bouw begonnen. Nu 15 jaar later, is de lijn geopend. Deze lijn zorgt ervoor dat de reistijd van Noord naar Zuid Amsterdam gehalveerd wordt. Daarom is deze lijn zo belangrijk voor onze hoofdstad.

Tijdens een bedrijfstuitje nemen wij u graag mee met de Noord/Zuidlijn door Amsterdam. Onder leiding van een gids stappen we bij de verschillende metrostations uit om een hapje te eten. In de Pijp genieten we van een voorgerecht waarna we doorreizen naar Station Rokin. Hier stappen we uit om in de buurt te genieten van hoofdgerecht. Voor een laatste keer vervolgen wij onze reis met de metrolijn naar het eindstation Noord. We vervolgen onze weg terug naar Centraal Station waar we in de buurt zullen genieten van een heerlijk nagerecht.

Met Agneta naar Mama Mia:

Vanaf september draait de onweerstaanbare musical Mama Mia in het Beatrix theater in Utrecht.
Samen met uw relaties en/of collega’s kunt u genieten van deze internationale musicalsensatie met alle grote ABBA-hits.

Hun tijdloze songs zoals ‘Dancing queen’, ‘I have a dream’, ‘Voulez-vous’ en ‘Take a chance on me’ worden briljant verweven in een heerlijk verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Kom alvast in de stemming met Agnetha Fältskog tijdens de heenreis naar de musical, een onvergetelijke reis vol humor en leuke verhalen! Aan het eind van de voorstelling keren wij huiswaarts en hopen wij dat u heeft genoten van deze hysterisch gezellige dag uit.

Neem voor meer contact en de mogelijkheden contact op met ons team van Bedrijfuit.nl

Laatste nieuwsberichten
Reistips 2020 23 januari 2020
Wintersportreizen 2019 5 april 2018