Bezoek Sail op Scheveningen 2019 - Bedrijfuit.nl

Bezoek Sail op Scheveningen 2019

Sail op Scheveningen

20 t/m 23 juni 2019 is het zo ver! Scheveningen zal opnieuw de finishhaven zijn voor een groot zeil evenement. Vorig jaar was Scheveningen het decor van de finish van de Volvo Ocean Race, in juni 2019 zal de Liberty Tall Ships Regatta er finishen.

Tijdens Sail op Scheveningen komen tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeilschepen naar de haven van Scheveningen. Sail op Scheveningen is een perfect evenement om uw relaties of medewerkers een unieke ervaring te bezorgen.

Wij kunnen voor u verschillende evenementen organiseren. Zo kunnen we vaararrangementen, dekarrangementen en evenementen in samenwerking met het Beach Stadium verzorgen.

Vaararrangementen:
Tijdens een vaararrangement vaart u door de haven van Scheveningen en op de Noordzee. Er zijn vier verschillende soorten arrangementen: SAIL-in, Middag, Avond en Sail-out. De arrangementen zijn volledig verzorgd van ontvangst in de haven van Scheveningen tot het laatste kopje koffie aan boord.

Dekarrangementen:
U kunt ook tijdens Sail op Scheveningen uw gasten ontvangen aan boord van een Internationaal Tall Ship. Er is keuze uit een breed scala aan Tall Ships, variĆ«rend van replica’s van beroemde schepen tot enkele van de grootste traditionele zeilschepen ter wereld. Deze unieke locatie voor een relatie-evenement zorgt voor een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring.

The Hague Beach Stadium:
In samenwerking met het Beach Stadium kunnen we unieke evenementen op maat organiseren tijdens Sail op Scheveningen 2019.

Alle evenementen zijn i.c.m. met het vervoer per comfortabele touringcar.
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met ons team.

Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020