Kerstsfeer stedentrips - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen

Kerstsfeer stedentrips

Wilt u samen met uw personeel een leuk bedrijfsuitje beleven rond de kerst? Laat Bedrijfuit.nl u adviseren met een van onze kerstsfeer stedentrips. Samen met zijn allen naar kerstmarkten en lekker borrelen met glühwein. Bedrijfuit.nl kan u helpen door alle werkzaamheden uit handen te nemen. Wij organiseren een reis naar uw wensen van A tot Z. Bedrijfuit.nl organiseert als onderdeel van Verschoor Reizen allerlei soorten bedrijfsuitjes. Met ons jonge wagenpark en onze ervaren medewerkers kunnen wij een tot in de puntjes geregeld bedrijfsuitje garanderen. Bedrijfuit.nl heeft contact met allerlei partners in zowel binnen als buitenland. Wij kunnen u dan ook een speciale ervaring bieden van de gekozen bestemming.

 

Mogelijkheden

Tijdens een van onze kerstsfeer stedentrips kunt u allerlei verschillende activiteiten laten organiseren. Onze medewerkers zullen eerst uw wensen bespreken om daarna een zo passend mogelijk schema te maken. Als u zelf al ideeën heeft, kunt u deze uiteraard delen en zullen wij hier rekening mee houden. Hieronder staan een aantal voorbeelden van activiteiten in eigen land:

 • Kerststad Valkenburg. Ontdek de kerststad Valkenburg, speciaal tijdens de winterperiode is deze stad nog veel gezelliger.
 • Kerstmarkt in Snowworld. Geniet van een uniek kerstfeest in Snowworld, een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten. Laat uw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen. Kom gezellig de echt wintersfeer beleven.
 • IJssculpturen & Haagse borrels. Uniek bedrijfsuitje in Den Haag. U kunt genieten van een compleet verzorgd groepsarrangement voor u en uw medewerkers. Ook staat hier een bijzondere werkshop ‘ijssculpturen maken’ op het programma.

 

Bedrijfuit.nl zorgt er voor dat het uitje voldoet aan uw wensen. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen ideeën ook. Laat het ons weten!

 

Interesse

Heeft u interesse in een van onze of zelf samengestelde kerstsfeer stedentrips? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)