Gouda zit vol geheimen! - Bedrijfuit.nl een initiatief van Verschoor Reizen
Untitled design (2)

Gouda zit vol geheimen!

De stad Gouda is wereldberoemd om haar kaasmarkt, kaas, stroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte en pittoreske historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, grachten en hofjes is een bezoek meer dan waard.

In de ochtend wordt u gastvrij ontvangen door de chauffeur. Onderweg komt u alvast in de sfeer en kunt u genieten van een kop koffie met een heerlijke siroopwafel. Gedurende de dag bezoeken we drie typisch Goudse attracties. In de ochtend leert u alles over kaas en wordt u opgeleid tot Goudse Kaasmeester in de Gouda Cheese Experience.

Vervolgens bezoekt u de Sint Jan, de langste kerk van Nederland! Wie de Sint-Jan inloopt valt stil bij het zien van de majestueuze ruimte met de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen. Door middel van een audio tour wordt u rondgeleid door de prachtige kerk. Tussen de attracties door wordt er ook heerlijk geluncht bij Gouds Glas met broodjes, soep en twee consumpties. Na de lunch heeft u nog een uur vrije tijd.

In de middag starten we met de laatste attractie, de Siroopwafelfabriek. Eenmaal binnen komt de heerlijke zoete geur van Kamphuisen Siroopwafels u tegemoet en kun u zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Ook mag u zelf nog een heerlijke siroopwafel proeven. Wenst u net wat anders? Wij maken met veel plezier een offerte op maat.

Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team!

09:00 – 17:30 uur

Bekijk een van onze reizen