Bedrijfuit.nl - Bedrijfuitjes - Teambuilding en Personeelsreizen

Bedrijfuit.nl

Bedrijfuit.nl is een merknaam van Verschoor Reizen. Speciaal voor personeelsverenigingen en bedrijven die graag op stap gaan met hun medewerkers. Bedrijfuit.nl presenteert de meest uiteenlopende arrangementen, maar maatwerk is waar het team van Verschoor Reizen specialist in is. Wat dacht u van een personeelsuitje of een bedrijfsactiviteit naar Barcelona? Wilt u niet ver weg? Dan bieden wij u graag een actieve dag in Friesland of een culturele dag in Amsterdam. U noemt het en wij maken het programma op maat! Bij ons is de klant koning!

We create your special moment!
Bij Bedrijfuit.nl bent u aan het juiste adres voor een leuk arrangement of een bijzondere reis in de breedste zin van het woord. Wenst u een combinatie? Bijvoorbeeld een personeelsreis met daarbij een cursusdag voor bepaalde bijscholingen? Dan kan dat ook, van sprekers tot aan complete programma’s inclusief excursies, hotels en maaltijden. Bedrijfuit.nl organiseert het graag voor u, zoals u het wenst!

Neem contact op met ons team voor geheel vrijblijvend advies op maat! Wenst u een persoonlijk gesprek? Dat kan! Onze flexibele reisadviseurs komen graag bij u langs.